Een backup maken van je contacten
Instellingen & Services

Een backup maken van je contacten

1. Open de app Contacten.
  2. Tik in het tabblad Contacten op > Contactpersonen samenvoegen.
  3. Tik in Contacten importeren/exporteren > Exporteren naar telefoonopslag.
  4. Selecteer een account of type contacten om te exporteren en tik op OK.

Contacten herstellen

Je kunt alleen contacten herstellen waarvan een back-up werd gemaakt met de functie Exporteren naar telefoonopslag.
  1. Tik in het tabblad Contacten op > Contactpersonen samenvoegen.
  2. Tik op Importeren/exporteren > Importeren vanaf telefoonopslag.
  3. Als je meer dan één account hebt ingesteld, tik je op het type voor de geïmporteerde contacten.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus