Documenten synchroniseren van je computer naar je telefoon
Instellingen & Services

Documenten synchroniseren van je computer naar je telefoon

1. Sluit je telefoon aan op de computer.
  2. Klik in HTC Sync Manager op Bestanden > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN.
  3. Schakel de optie Documenten synchroniseren in.
  4. Klik op Toevoegen en kies de map met documenten die je met je telefoon wilt synchroniseren. Je kunt meerdere mappen toevoegen.
  5. Klik op als dit de eerste keer is dat je synchroniseert. Om HTC Sync Manager toe te staan om je documenten en andere items de volgende keer automatisch te synchroniseren, klik je op Meer > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN en selecteer je Automatisch synchroniseren als de telefoon verbinding maakt.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus