Afspeellijsten maken en gebruiken

Personaliseer je muzikale ervaring met afspeellijsten. Maak een afspeellijst die alleen je favoriete nummers bevat of maak er een die bij je stemming past. Je kunt net zoveel afspeellijsten maken als je wilt.
  1. Open de app Muziek.
  2. Tik op en selecteer Afspeellijsten.
  3. Tik op en typ een naam voor de afspeellijst.
  4. Tik om nummers toe te voegen op naast het tekstvak met de titel, blader door je muziekverzameling en tik op een nummer dat je wilt toevoegen.

Herhaal deze stap om meer nummers toe te voegen.

5. Je kunt ook:
    Nummers herordenen Houd ingedrukt naast de titel van het nummer dat je wilt verplaatsen en sleep het naar zijn nieuwe positie.
    Nummers verwijderen Selecteer de nummers die je uit de afspeellijst wilt verwijderen.
    De naam van de afspeellijst wijzigen Typ de nieuwe naam voor de afspeellijst in het titelvak.
  6. Tik op Opslaan.
Om een afspeellijst te bewerken die je hebt gemaakt, tik je op in het hoofdvenster van de app Muziek en selecteer je Afspeellijsten. Open een afspeellijst en tik op > Afspeellijst bewerken.

De nummers in een afspeellijst afspelen

1. Open de app Muziek.
  2. Tik op > Afspeellijsten.
  3. Tik op een afspeellijst en tik op het nummer dat je het eerst wilt horen.
Als je op een nummer tikt, wordt het scherm bijgewerkt met de nummers in je afspeellijst.

Afspeellijsten verwijderen

1. Open de app Muziek.
  2. Tik op > Afspeellijsten.
  3. Je kunt:
    • Houd de afspeellijst die je wilt verwijderen ingedrukt en tik op Afspeellijst verwijderen.
    • Tik op > Afspeellijsten verwijderen om meerdere afspeellijsten te verwijderen.