Muziek beluisteren

Geniet van je favoriete songs op je HTC One X/One X‍+ met de app Muziek.

Belangrijk: Als je de app Muziekvoor het eerst opent, wordt je gevraagd of je automatisch gerelateerde inhoud wilt downloaden, zoals albumhoezen en foto's van artiesten, naar de HTC One X/One X‍+.
  1. Open de app Muziek.
  2. Tik op en kies of je wilt bladeren op artiest, album of anders.
  3. Tik op een nummer om dat af te spelen.
  4. Tik op de pictogrammen op het scherm om het afspelen te bedienen, nummers te herhalen enzovoort.

Druk en sleep met je vinger over de voortgangsbalk om naar een willekeurig punt in het nummer te springen.

Shuffle in- of uitschakelen. (Deze modus is uitgeschakeld wanneer het pictogram grijs is.)

Blader door de herhaalmodus: herhaal alle nummers, Huidig nummer herhalen, en Niet herhalen.

Open de speler op het volledige scherm (Muziekkanaal) voor teksten en muziekvisualiaties tijdens het afspelen van het nummer.

(Je kunt in de muziekinstellingen instellen of de volledig scherm-speler automatisch start of niet.)

Minimaliseer het scherm Wordt nu afgespeeld om te blijven bladeren in de muziekverzameling.

Tip: Als je naar muziek luistert en het scherm schakelt uit, druk dan op AAN/UIT om het scherm weer in te schakelen zodat je het afspelen van de muziek rechtstreeks op het Scherm blokkeren kunt bedienen.

De klank van je muziek verbeteren

Schakel Beats Audio in voor een betere geluidservaring. Nummers en video's die worden afgespeeld via Muziek en Galerij klinken rijker en authentieker.
  1. Sluit je headset aan of verbind de HTC One X/One X‍+ met een externe luidspreker.
  2. Om het Beats Audio- profiel in of uit te schakelen, tik je op Instellingen en vervolgens op de schakelaar Beats Audio Aan/uit.