AAN DE SLAG
Foto's, video's en muziek overbrengen tussen je telefoon en je computer
AAN DE SLAG

Foto's, video's en muziek overbrengen tussen je telefoon en je computer

Je kunt media op twee manieren overbrengen van of naar je computer.
  • Verbind de HTC One X/One X‍+ met je computer. De computer herkent hem als een verwisselbare USB-stick en je kunt je media uitwisselen.
  • Download de software HTC Sync Manager naar je computer. Je kunt dit instellen om automatisch muziek, foto's en video's van je HTC One X/One X‍+ over te zetten naar je computer. Je kunt ook afspeellijsten van je computer met de telefoon synchroniseren.

    Als je een iPhone hebt, kun je deze ook aansluiten en de camerarol (foto's en video's) naar je computer overbrengen. Sluit vervolgens de HTC One X/One X‍+ aan en kopieer ze daarheen.

Wil je neit langer kopiën van je media op meerdere plaatsen bewaren? Gebruik online opslagdiensten om je media op één plek op te slaan zodat je ze overal kunt bereiken - op je computer, de HTC One X/One X‍+, en vanaf andere mobiele apparaten.

Ga naar Instellingen en tik op Accounts en synchronisatie > om te controleren welke accounts voor online-opslag beschikbaar zijn op de HTC One X/One X‍+ en meld je aan bij degene die je wilt gebruiken. Gebruik de app Galerij om media in je online-opslag te bereiken.

 
mensen vonden dit bruikbaar
522
be-nl
61
*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connections_computer-get_media_on_off