Contacten en andere inhoud naar de HTC One X/One X‍+ halen
AAN DE SLAG

Contacten en andere inhoud naar de HTC One X/One X‍+ halen

Behalve het HTC-hulpprogramma voor overzetten zijn er ook andere manieren waarop je contacten en andere inhoud kunt toevoegen aan je HTC One X/One X‍+.
Synchroniseren met je computer

Gebruik HTC Sync Manager om contacten, documenten, afspeellijsten enzovoort te synchroniseren tussen de HTC One X/One X‍+ en je Windows of Mac OS-computer.

Je kunt dit ook gebruiken om contacten, berichten en andere inhoud over te zetten van een iPhone naar je computer, en daarna naar je HTC One X/One X‍+.

Gmail Google-contacten worden naar je HTC One X/One X‍+ geïmporteerd nadat je je bij je Google-account hebt aangemeld. Je kunt ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen vanuit je HTC One X/One X‍+.
Accounts voor sociale netwerken Meld je aan bij je favoriete sociale netwerken om daar contactgegevens mee te synchroniseren.
Microsoft Exchange ActiveSync Je HTC One X/One X‍+ synchroniseert de contacten van je werk vanuit de Microsoft Exchange ActiveSync-server op je werkplek.
Telefooncontacten Je kunt lokaal contacten maken op de HTC One X/One X‍+ als je ze liever niet in je online-accounts opslaat.
SIM-kaart Kopieer al je simcontacten van de SIM-kaart naar de HTC One X/One X‍+.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-people-get_contacts_to_phone