Meer manieren om de levensduur van de batterij te verlengen
Instellingen & Services

Meer manieren om de levensduur van de batterij te verlengen

Overschakelen naar de GSM-netwerkmodus

Schakel over naar het GSM-netwerk als je geen gegevensverbinding gebruikt om een verbinding met het internet te maken. Het gebruik van het GSM-netwerk kost de batterij minder energie.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Tik op Mobiel netwerk > Netwerkmodus.
  3. Tik op Alleen GSM.

Batterijgebruik controleren

1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Tik op Energie > Accugebruik.
  3. Tik voor meer informatie op de grafiek of de functies die de batterij gebruiken.
Tip: Als je knoppen ziet terwijl je het scherm Gebruiksdetails bekijkt, kun je erop tikken om de instellingen die een invloed hebben op het batterijgebruik aan te passen of om de functies die de batterij gebruiken uit te schakelen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v