Een Bluetooth-headset of carkit aansluiten

Je kunt met een Bluetooth-headset naar muziek luisteren of handsfree bellen met een compatibele Bluetooth-headset of carkit.
Belangrijk:
  • Als je met je headset of carkit naar muziek wilt luisteren, moeten deze het A2DP Bluetooth-profiel ondersteunen.
  • Voordat je de headset aansluit, moet je deze zichtbaar maken zodat de HTC One V hem kan vinden. Zie de handleiding van de headset voor meer informatie.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik je op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Als je headset niet in de lijst staat, tik je op en tikt op Apparaten zoeken om de lijst te vernieuwen.
  5. Als de naam van je headset in het deel voor Beschikbare apparaten verschijnt, tik je op de naam.
  6. De HTC One V probeert automatisch verbinding te maken met de headset.
  7. Als het niet lukt om automatisch een koppeling te maken, moet je de code invoeren die met de headset is meegeleverd.
De status van koppelen en verbinden wordt onder de handsfree hoofdtelefoon of carkit in de lijst met Bluetooth-apparaten weergegeven. Wanneer de Bluetooth-hoofdtelefoon of -carkit een verbinding heeft gemaakt met je HTC One V, wordt het Bluetooth-pictogram in de statusbalk weergegeven.

Opnieuw verbinding maken met een headset of carkit

Gewoonlijk kun je eenvoudig opnieuw een verbinding maken met je headset door Bluetooth op de HTC One V in te schakelen en de headset aan te zetten. Het kan echter zijn dat je de verbinding handmatig moet maken als de headset met een ander Bluetooth-apparaat is gebruikt.
Belangrijk: Controleer of de headset ontdekt kan worden. Zie de handleiding van de headset voor meer informatie.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op .
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik je op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Tik op de naam van de headset in het deel voor Gepaarde apparaten.
  5. Als om een code wordt gevraagd, kun je 0000 of 1234 proberen, of de code opzoeken in de handleiding van de headset of car kit.

Als je nog steeds geen verbinding kunt maken met de headset of car kit, moet je de aanwijzingen volgen in Een Bluetooth-apparaat ontkoppelen in dit hoofdstuk en vervolgens de aanwijzingen volgen onder Een Bluetooth-headset of carkit aansluiten.