Via een computer verbinding maken met internet

Als je tijdelijk geen toegang tot internet hebt, kun je toch online gaan door de internetverbinding van je computer te gebruiken.

Belangrijk: Installeer eerst HTC Sync of HTC Sync Manager op je computer.
  1. Controleer of je computer met internet is verbonden.
    Opmerking: Twee zaken die je moet controleren voor de internetverbinding van je computer. Een: mogelijk moet je de firewall van je lokale netwerk uitschakelen. Twee: als je computer via PPP verbinding maakt met internet (zoals inbellen, xDSL of VPN) ondersteunt Internet Pass-through alleen het TCP-protocol.
  2. Sluit de HTC One V aan op de computer met de bijgeleverde USB-kabel.
  3. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteer je Internet doorgeven en tik je op Gereed.