Muziek van een cd importeren met HTC Sync Manager
Instellingen & Services

Muziek van een cd importeren met HTC Sync Manager

Met HTC Sync Manager kun je muziek van audio-cd's importeren die je later kunt synchroniseren met de HTC One V.
  1. Plaats een audio-cd in het cd-station van de computer.

HTC Sync Manager meldt je dat een nieuwe disc is geplaatst. Klik op OK om de inhoud weer te geven.

Tip: Je kunt ook op klikken en de naam van de geplaatste cd selecteren.
  2. Klik in de lijst met beschikbare nummers op een nummer dat je wilt importeren. Houd de CTRL-toets ingedrukt terwijl je op meerdere nummers klikt om deze alle te selecteren.
  3. Klik op om het importeren te starten.
  • Naast een nummer dat geïmporteerd wordt, verschijnt het pictogram en als het nummer in de wachtrij staat, verschijnt daar het pictogram naast.
  • Als het importeren voltooid is en de audiobestanden zijn naar je computer geïmporteerd, verschijnt het pictogram naast de geselecteerde nummers.

Klik op > Instellingen > CD importeren als je wilt weten waar de geripte nummers worden opgeslagen.

Belangrijk:

Je hebt alleen een licentie voor de HTC Sync Manager-software om muziek te kopiëren waarvan je het copyright hebt, of media waarvoor je toestemming hebt om ze te kopiëren. Lees de gebruikersovereenkomst van HTC Sync Manager en ga daarmee akkoord.

HTC Sync Manager bevat ook software van Gracenote waardoor het schijven en bestanden kan identificeren en muziekgerelateerde informatie ophalen bij Gracenote Servers. Lees de Gracenote gebruikersovereenkomst en accepteer deze die met HTC Sync Manager is meegeleverd.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v