HTC Sync Manager de basis
Instellingen & Services

HTC Sync Manager de basis

Opmerking: Download en installeer HTC Sync Manager, indien beschikbaar, vanaf onze website. Of download intussen de laatste versie van HTC Sync en gebruik deze om je media en gegevens te synchroniseren.

HTC Sync Manager installeren

Voordat je met installeren begint, moet je onze HTC-website bezoeken voor de systeemeisen voor HTC Sync Manager.

Installeren op een Windows-computer

Belangrijk:
  • Sluit eerst alle actieve programma's en tijdelijk ook je antivirusprogramma voordat je HTC Sync Manager installeert.
  • Je hebt administrator-rechten nodig als je HTC Sync Manager op Windows Vista of latere versies installeert.
  1. Sluit HTC One V op de computer aan met behulp van de meegeleverde usb-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype van HTC One V verschijnt, selecteer je HTC Sync Manager en tik je op Gereed.
  3. Als het venster Automatisch afspelen op het scherm van de computer verschijnt, klik je op HTC Sync Manager.

Als de computer geen HTC Sync Manager bevat, opent de webbrowser die je naar onze HTC-website brengt.

4. Download het installatieprogramma voor HTC Sync Manager naar je computer.
  5. Dubbelklik op het gedownloade installatieprogramma en volg de aanwijzingen op het scherm om HTC Sync Manager te installeren.

Aan de slag

De eerste keer dat je HTC Sync Manager opent, verschijnt het venster Aan de slag waarmee je media aan de bibliotheek kunt toevoegen.
  1. Open HTC Sync Manager.
  2. Als het venster Aan de slag verschijnt, kun je kiezen:
    Automatisch mediabibliotheek maken Automatisch zoeken naar alle muziek, foto's en video's op je computer en ze toevoegen aan je HTC Sync Manager-bibliotheek.
    Handmatig mediabibliotheek maken Selecteer mappen om media uit te importeren. Je kunt ook mediabestanden en afspeellijsten van andere mediaapplicaties importeren.
  3. Als je kiest om de mediabibliotheek handmatig te maken:
    • Klik op Muziekbibliotheek > Toevoegen om een map te kiezen waaruit je muziekbestanden wilt importeren.
    • Klik op Galerijbliotheek > Toevoegen om een map te kiezen waaruit je foto's en video's wilt importeren.
    Tip: Je kunt meerdere mappen toevoegen.

Automatisch nieuwe media toevoegen aan HTC Sync Manager

Je kunt HTC Sync Manager instellen zodat het automatisch media aan je bibliotheek toevoegt zodra op je computer nieuwe muziek, foto's of video's staan. Voeg gewoon de mediamappen toe waarvan je wilt dat HTC Sync Manager ze op nieuwe media controleert.
  1. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Als je nog geen media hebt toegevoegd aan HTC Sync Manager, klik je op Muziek toevoegen in het scherm Muziek of op Foto's en video's toevoegen op het scherm Galerij.
    • Klik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. In de instellingen Muziekbibliotheek:
    • Klik op Toevoegen om mappen te selecteren die HTC Sync Manager op nieuwe muziekbestanden moet controleren.
    • Klik op Importeren om aan te geven vanuit welke andere media-applicaties op je computer (zoals iTunes en Windows Media Player) je muziek wilt importeren.
    • Klik op Afspeellijst importeren om afspeellijsten op te halen bij andere media-applicaties.
  3. Klik op Galerijbibliotheek > Toevoegen om mappen te selecteren waarin HTC Sync Manager naar nieuwe foto's of video's moet zoeken.
  4. Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan.
  5. Klik op OK.
Opmerking: Als je niet ziet dat nieuwe media zijn geïmporteerd in HTC Sync Manager, klik je op > Bibliotheek vernieuwen.

Meer media importeren in HTC Sync Manager

Als je meer muziek, foto's en video's wilt importeren, sleep je ze naar HTC Sync Manager.
  • Klik op Muziek > BIBLIOTHEEK en sleep een map (of een muziekbestand binnen die map) naar het venster BIBLIOTHEEK.
  • Klik op Galerij > ALBUMS en sleep een map (of een foto- of videobestand binnen die map) naar het venster ALBUMS.
Als je een map of mediabestand versleept, wordt de gehele map als album aan de bibliotheek toegevoegd. Het pad naar de map wordt ook toegevoegd aan de lijst met bewaakte mappen in de instellingen.

Het hoofdscherm van HTC Sync Manager

In het hoofdscherm kun je je mediabibliotheken bekijken en media afspelen. Je kunt ook met de HTC One V synchroniseren als deze is aangesloten, of muziek importeren als een cd in de computer is geplaatst.
  • Klik op Muziek of Galerie om tussen deze twee bibliotheken te wisselen. Klik terwijl een van deze bilbliotheken geopend is op om naar het vorige scherm terug te keren.
  • Speel muziek of video af. Gebruik de bedieningselementen onderin het scherm om het afspelen te regelen.
  • Klik op om instellingen te wijzigen, naar software updates te zoeken enzovoort.
  • Klik op om een lijst met aangesloten apparaten te bekijken.

Welke bestandsindelingen worden ondersteund door HTC Sync Manager?

Video-indelingen en codecs

• 3GP en 3G2 (3rd Generation Partnership Project)
  • MP4 (MPEG-4)

Audio-indelingen en codecs

• AAC en M4A (Advanced Audio Coding)
  • FLAC (Free Lossless Audio Codec)
  • AAC en M4A (High Efficiency AAC v1 and v2)
  • MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3)
  • WAV (Resource Interchange File Format)
  • WMA (Windows Media Audio)

Afbeeldingsindelingen

• BMP
  • GIF
  • JPEG en JPG
  • PNG
Opmerking: WMA en WAV worden alleen ondersteund door Windows.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v