De HTC One V met een computer verbinden
Instellingen & Services

De HTC One V met een computer verbinden

Als je je HTC One V via de USB-kabel aansluit op een computer, verschijnt het venster Kies een verbindingstype waarin je wordt gevraagd het type USB-verbinding te kiezen.
Maak een keuze uit de volgende opties en tik op Gereed:
Alleen laden Kies deze optie als je alleen de batterij wilt laden terwijl het apparaat met de computer verbonden is.
Diskdrive Deze modus is alleen beschikbaar als de HTC One V een geheugenkaart bevat. Selecteer deze modus als je snel bestanden wilt kopiëren tussen de geheugenkaart en je computer.

Als de modus Diskdrive is ingeschakeld terwijl de HTC One V met de computer is verbonden, druk je op je HTC One V geen applicaties gebruiken om de geheugenkaart te benaderen.

HTC Sync Manager Selecteer deze optie om media en je gegevens, zoals contacten, agenda, bladwijzers en andere informatie tussen je computer en je HTC One V te synchroniseren.

Download en installeer HTC Sync Manager, indien beschikbaar, vanaf onze website. Of download intussen de laatste versie van HTC Sync en gebruik deze om je media en gegevens te synchroniseren.

USB-tethering Als je computer niet met internet is verbonden, kun je deze modus selecteren om de mobiele gegevensverbinding van je HTC One V met je computer te delen.
Internet doorgifte Als je geen gegevensverbinding hebt of je hebt geen toegang tot een Wi-Fi-netwerk, kun je deze modus kiezen om de gedeelde internetverbinding van je computer voor je HTC One V te gebruiken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v