Locatiediensten inschakelen

Om je locatie op de HTC One V te kunnen vinden, moet je de locatiebronnen inschakelen.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op Instellingen > Location.
  2. Selecteer een of beide van de volgende onderdelen:
    De locatiedienst van Google Gebruik Wi-Fi of je mobiele gegevensverbinding om je locatie bij benadering te zoeken.
    GPS-satellieten zoek je GPS-locatie. Hiervoor is echter wel een onbelemmerd uitzicht op de hemel en meer batterijvermogen nodig.