Muziek afspelen in HTC Auto
Instellingen & Services

Muziek afspelen in HTC Auto

1. Veeg in het beginscherm naar links tot het scherm Muziek verschijnt.
  2. Schuif omhoog van onderop het scherm en tik op om op categorie door muziek te bladeren of in je collectie te zoeken.
  3. Tik op een album, nummer of afspeellijst om daarnaar te luisteren.
  4. De volgende keer dat je dezelfde muziek wilt afspelen, kun je:
    • Op de snelkoppeling Muziek in het hoofdscherm tikken om het laatste nummer te herhalen waarnaar je hebt geluisterd.
    • Terugvegen vanaf het venster Muziek en op een van de recente albums tikken.

Met TuneIn naar internetradio luisteren

Luister met HTC Auto naar internet radiozenders met TuneIn.
  1. Veeg in het beginscherm naar links tot het scherm Internetradio verschijnt.
  2. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Je kunt vervolgens:
    • Op categorie zoeken naar beschikbare zenders.
    • Op tikken om zenders in te voeren en op te zoeken op trefwoord zoals de naam van een artiest of een onderwerp.
  3. Tik op een zender om daar naar te luisteren.
  4. De volgende keer dat je op dezelfde zender wilt afstemmen, kun je:
    • Tik op de snelkoppeling Internetradio op het hoofdpaneel om af te stemmen op het laatste station waarnaar je hebt geluisterd.
    • Terugvegen vanaf het venster Internetradio en op een van de recente zenders tikken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v