SkyDrive voor HTC Sense
Instellingen & Services

SkyDrive voor HTC Sense

Met SkyDrive online opslag kun je al je foto's en documenten op één plek opslaan. Je kunt ze altijd openen op de HTC One V, je computer, en op andere mobiele toestellen waarop je toegang hebt tot SkyDrive.
Je kunt:
  • Gebruik Galerij om je foto's te uploaden. Je kunt ook foto's opslaan die zijn opgeslagen in je SkyDrive-opslag.
  • Geen grote bijlagen meer bij het delen via e-mail. Stuur gewoon een koppeling naar de bestanden die zijn opgeslagen in SkyDrive.
  • Gebruik Polaris Office om je Office-documenten te bewerken die in SkyDrive zijn opgeslagen.
  • Sla documenten op vanaf de HTC One V rechtstreeks in SkyDrive.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v