Tabbladen voor applicaties verplaatsen

Je kunt de volgorde van de tabs onderaan sommige applicaties veranderen om de prioriteit te wijzigen van het type informatie dat je vaak gebruikt. Je kunt ook tabbladen toevoegen of verwijderen.
  1. Open een applicaties die de gebruikelijke tabs onderaan het scherm heeft.
  2. Houd het huidige tabblad ingedrukt tot het scherm verandert en een bericht weergeeft over het wijzigen van de volgorde van tabbladen.
    Tip: Tik op > Tabbladen bewerken als je in de tabbladen geen enkele app ziet.
  3. Je kunt:
    • De volgorde van de tabs wijzigen. Houd een tab ingedrukt en sleep deze naar zijn nieuwe positie.
    • Sleep een tab naar of uit de onderste rij om hem toe te voegen of te verwijderen.
  4. Klik op als je klaar bent.