Slaapstand

De slaapstand spaart de batterij door de HTC One V op een lagere energiestand te zetten terwijl het scherm uitstaat. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC One V in je tas zit. Je kunt nog steeds berichten en oproepen ontvangen, en gemiste oproepen en berichten verschijnen op het vergrendelscherm.
Tip: Om te voorkomen dat gemiste oproepen of gesprekken op het vergrendelscherm verschijnen, schuif je het meldingenscherm open en tikt vervolgens op > Privacy.

Naar de slaapmodus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Slaapstand te gaan. Je HTC One V gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Uit de slaapstand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-knop om je HTC One V handmatig te wekken. Je moet het scherm ontgrendelen.
Opmerking: Je HTC One V ontwaakt automatisch zodra iemand je belt.

Het scherm ontgrendelen

Versleep de ring omhoog om het scherm te ontgrendelen.
Opmerking: Als je een schermontgrendelpatroon, pincode of wachtwoord hebt ingesteld wordt gevraagd het patroon op het scherm te tekenen of de pincode of het wachtwoord in te voeren voordat het wordt ontgrendeld.
Als je een herinnering of een alarm hebt ingesteld kun je of naar de ring slepen om de herinnering of het alarm te laten sluimeren of afsluiten.

Een toepassing of map vanuit het vergrendelscherm openen

• Sleep op het vergrendelscherm het pictogram van een toepassing of map naar de ring omlaag om het scherm te ontgrendelen en direct naar die toepassing of map te gaan.
    Tip: De snelkoppelingen op het vergrendelscherm zijn dezelfde als degene in de startbalk op het beginscherm. Om de snelkoppelingen op het vergrendelscherm te veranderen, moet je de apps of mappen in de startbalk vervangen.
  • Wanneer er een melding of informatie op het vergrendeldscherm is, zoals een gemiste oproep of een nieuw bericht, kun je dit naar de ring slepen om recht naar de bijhorende app te gaan.