Onderkant
AAN DE SLAG

Onderkant

De onderkant verwijderen

Verwijder de onderkant om het batterijvak, de sleuf voor de SIM-kaart en de sleuf voor de geheugenkaart te bereiken.
  1. Houd de HTC One V stevig vast met de voorkant omlaag gericht.
  2. Druk de onderkant met je duimen naar buiten om hem te verwijderen.

De onderkant terugzetten

Belangrijk: De antenne's bevinden zich onder de kap. Om een optimaal signaal voor gesprekken en de gegevensverbinding te verkrijgen, moet u er voor zorgen dat de onderkant goed gesloten is.
  1. Lijn de tanden onder de onderkant uit met de kepingen op de zijkant van de telefoon.
  2. Druk de onderkant met uw duimen omlaag en druk tot hij op zijn plaats klikt.
    U hoort een klik als de onderkant is bevestigd.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v