HTC One V

1. TERUG
  2. BEGIN
  3. RECENTE APPS
  4. VOLUME
  5. AAN/UIT
  6. Meldings-LED
  7. 3,5mm headset aansluiting
  8. Nabijheidssensor
  9. USB-aansluiting
Belangrijk:
  • Als je een schermbescherming wilt gebruiken, moet je de nabijheidssensor niet afdekken. Je kunt een speciale schermbescherming kopen voor de HTC One V die reeds een opening voor de sensor heeft.
  • De HTC One V biedt je ingebouwde telefoonopslag zodat je meteen foto's en video's kunt maken of bestanden kopiëren. Om de opslag te vergroten zodat je meer media en bestanden kunt opslaan, moet je een opslagkaart kopen en plaatsen.