Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen

Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen

Bezorgd dat je belangrijk materiaal verliest van de HTC One SV? Maak een back-up van de HTC One SV voordat je de opslag wist, de fabrieksinstellingen terugzet, of overgaat naar ee nieuwe telefoon.

HTC back-up

Gebruik het ingeboude HTC back-up om een back-up te maken van je accounts, apps, instellingen en zovoorts naar de cloud, zodat het gemakkelijk is om ze te herstellen op de HTC One SV (nadat je de fabrieksinstellingen hebt teruggezet) of op een andere telefoon. Zie voor details Werken met HTC back-up.

HTC Sync Manager

Gebruik HTC Sync Manager voor het importeren van muziek, foto's en video's van de HTC One SV naar je computer.

Je kunt ook lokaal opgeslagen contacten, agenda-items, bladwijzers, documenten en afspeellijsten tussen de HTC One SV en je computer synchroniseren. Je kunt zelfs een back-up maken van SMS-berichten, de oproepgeschiedenis, contacten en andere inhoud naar HTC Sync Manager zodat je ze later op dezelfde of op een andere telefoon kunt terugzetten.

Zie voor details Over HTC Sync Manager.

Ander back-up opties

Als je wilt, kun je een aparte back-up maken van je gegevens of bestanden.

In sommige apps kun je een back-up maken van gegevens in de telefoonopslag zodat je ze gemakkelijk kunt herstellen nadat fabrieksinstellingen zijn teruggezet.

Belangrijk: Als je een back-up maakt van gegevens naar de opslag, moet je kiezen om de opslag niet te wissen als je fabrieksinstellingen terugzet.
Berichten Maak een back-up van SMS-berichten in de opslag van de telefoon of sla ze op als bijlagen bij e-mail.
Contacten
  • Sla contacten en andere persoonlijke gegevens in je online-accounts op zodat je ze alleen maar hoeft te synchroniseren als je naar een andere telefoon overgaat.
  • Als je lokaal opgeslagen contacten in de app Contacten hebt, kun je ze naar de opslag van de telefoon exporteren.
Bestanden
  • Kopieer en plak bestanden handmatig door de HTC One SV als schijfstation op je computer aan te sluiten.
  • Upload bestanden naar online opslag en diensten.
Andere gegevens
  • Als je nieuwe woorden hebt toegevoegd aan je persoonlijke woordenboek van het schermtoetsenbord, kun je een back-up van het woordenboek maken in de opslag of het als bijlage voor e-mail opslaan.
  • Zie de andere apps of ze gegevensexport naar de opslag ondersteunen.