Bestanden naar en vanaf de HTC One SV kopiëren

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC One SV kopiëren.
Belangrijk: Sluit je bestanden en sla ze op voordat je ze van je computer naar de HTC One SV kopieert, of omgekeerd.
  1. Sluit de HTC One SV aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Je ziet opties voor het bekijken of importeren van bestanden op het computerscherm.
  2. Kies om bestanden weer te geven.
  3. Kopieer de bestanden van je computer naar de HTC One SV of omgekeerd.
  4. Verbreek de verbinding tussen de HTC One SV en je computer na het kopiëren van de bestanden.