Soorten opslag

Wil je weten wat voor soort opslag je kunt gebruiken voor je apps, gegevens en bestanden?

De HTC One SV gebruikt deze vormen van opslag:

Opslag voor applicaties en gegevens

Applicaties worden in deze opslag geïnstalleerd, aangeduid met App-opslag in de telefooninstellingen. Dit bevat ook gegevens zoals sms-berichten, de contacten die je maakt of met je telefoon synchroniseert, accountinstellingen enzovoort.

Bestandsopslag

Dit is een andere ingebouwde opslag, aangeduid met Telefoonopslag in de tabletinstellingen. Hier kun je bestanden opslaan.

Als je de Telefoon met de computer verbindt, is deze opslag toegankelijk en kun je daar bestanden mee uitwisselen.

Als je de fabrieksinstellingen terugzet, kun je kiezen of je de inhoud van de opslag wilt bewaren of verwijderen.

Geheugenkaart

Gebruik een geheugenkaart om meer bestanden op te slaan. Je kunt ook instellen dat apps zoals Camera rechtstreeks op de kaart opslaan.