Gegevens coderen op de HTC One SV

Je kunt gegevens coderen op de telefoon zoals je online accounts, instellingen. muziekbestanden en andere media. Na de codering moet je pincode voor de schermvergrendeling of het wachtwoord invoeren om je telefoon in te schakelen en de gegevens te openen.
Belangrijk:
  • Stel een PIN-code voor schermvergrendeling of wachtwoord in voordat je de gegevens codeert.
  • Laad de batterij volledig op en houd de HTC One SV aangesloten op de voedingsadapter tijdens het coderen. Het coderen duurt ongeveer een uur.
  • Je kunt coderen niet ongedaan maken. Als je terug wilt keren naar een ongecodeerde telefoon, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Opslag.
  2. Selecteer de codeeroptie voor het type opslag dat je wilt coderen.
  3. Tik op OK.
  4. Voer de PIN-code of het wachtwoord in en tik op Volgende.
  5. Tik op OK.
De codering start en de voortgang wordt weergegeven. De telefoon kan een paar maal herstarten.
Als het coderingsproces voltooid is, voer je de PIN-code of het wachtwoord in.