De internetverbinding van je telefoon delen via USB-tethering
Instellingen & Services

De internetverbinding van je telefoon delen via USB-tethering

Is voor je computer Geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de gegevensverbinding van de HTC One SV om een verbinding te maken met internet.
Belangrijk:
  • Om er zeker van te zijn dat de USB-stuurprogramma's voor de HTC One SV up-to-date zijn, moet je de nieuwste versie van HTC Sync Manager op je computer installeren.
  • Zorg er voor dat een SIM-kaart met een gegevensabonnement in de HTC One SV is geplaatst.
  • Mogelijk moet je USB-tethering opnemen in je gegevensabonnement, waar mogelijk extra kosten voor worden aangerekend. Neem voor meer informatie contact op met je mobiele aanbieder.
  • Controleer of Mobiel netwerk is ingeschakeld.
  1. Ga naar Instellingen en tik onder Draadloos en netwerken op Meer.
  2. Tik op Mobiel netwerk delen > USB-netwerk instelling > USB-tethering (of Mobiel netwerk delen > USB-tethering).
  3. Sluit de HTC One SV aan op je computer met de bijgeleverde USB-kabel. De volgende keer dat de HTC One SV verbinding maakt met een computer, onthoudt het de instellingen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-sv
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connections_internet-tethering