Je documenten opslaan in SkyDrive
Instellingen & Services

Je documenten opslaan in SkyDrive

Een Office-document opslaan in SkyDrive

Met Polaris Office kun je een document maken of openen en opslaan in je SkyDrive-online opslag.
  1. Open de app Polaris Office.
  2. Maak of open een document.
  3. Tik op > Opslaan als.
  4. Typ een nieuwe bestandsnaam.
  5. Tik op > SkyDrive.
  6. Tik op Opslaan.
Tip: Nadat je een document hebt geopend, kun je ook op > Delen > SkyDrive voor HTC Sense tikken om het document naar een SkyDrive-map over te brengen.

Een Office-document bewerken in SkyDrive

Met Polaris Office kun je een document weergeven of bewerken dat is opgeslagen in je SkyDrive-opslag.
  1. Open de app Polaris Office.
  2. Tik op SkyDrive.
  3. Open de map die het document bevat dat je wilt weergeven of bewerken.
  4. Tik op het document om dit te openen.
  5. Tik op om wijzigingen aan te brengen.
  6. Tik nadat je het document hebt bewerkt op of tik op > Opslaan als.

Een PDF-document opslaan in SkyDrive

Met Pdf-viewer kun je een document openen en opslaan in je SkyDrive online opslag.
  1. Open de app Pdf-viewer.
  2. Ga naar het gewenste document en open het.
  3. Tik op > Opslaan als.
  4. Typ een nieuwe bestandsnaam.
  5. Tik op > SkyDrive en tik op OK.
Tip: Nadat je een document hebt geopend, kun je ook op > Delen > SkyDrive voor HTC Sense tikken om het document naar een SkyDrive-map over te brengen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-sv