Je documenten opslaan in Dropbox
Instellingen & Services

Je documenten opslaan in Dropbox

Een Office-document opslaan in Dropbox

Je kunt een Office-document openen op de HTC One SV en opslaan in je Dropbox.
  1. Open een Office-document, bijvoorbeeld een bijlage in een e-mail.
    Opmerking: Als je meer dan één Office-app geïnstalleerd hebt, selecteer je Polaris Office.
  2. Tik op > Opslaan als.
  3. Typ een nieuwe bestandsnaam.
  4. Tik op > Dropbox.
  5. Tik op Opslaan.
Het document wordt opgeslagen in de map Polaris Office in de basismap van je Dropbox-map.
Tip: Om het document op te slaan in een andere Dropbox-map, tik je op > Delen > Dropbox. Maak of selecteer een map en tik op Uploaden.

Een Office-document bewerken in Dropbox

Je kunt een document bewerken dat op Dropbox is opgeslagen en de wijzingen opslaan.
  1. Open de app Dropbox.
  2. Open de map die het gewenste document bevat.
  3. Tik op het document om dit te openen.
    Opmerking: Als je meer dan één Office-app geïnstalleerd hebt, selecteer je Polaris Office.
  4. Tik op om wijzigingen aan te brengen.
  5. Tik nadat je het document hebt bewerkt op of tik op > Opslaan als.

Een PDF-document opslaan in Dropbox

Je kunt een PDF-document openen op de HTC One SV en opslaan in je Dropbox.
  1. Open een PDF-document, bijvoorbeeld een bijlage in een e-mail.
    Opmerking: Als je meer dan één app hebt voor het weergeven van PDF, selecteer je Pdf-viewer.
  2. Tik op > Opslaan als.
  3. Typ een nieuwe bestandsnaam.
  4. Tik op > Dropbox en vervolgens op OK.
Het document wordt opgeslagen in de map PDF-viewer in de basismap van je Dropbox-map.
Tip: Om de PDF op te slaan in een andere Dropbox-map, tik je op > Delen > Dropbox. Maak of selecteer een map en tik op Uploaden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-sv