Applicaties van het web downloaden
AAN DE SLAG

Applicaties van het web downloaden

Je kunt applicaties direct vanaf websites downloaden.
Belangrijk: Applicaties die je via websites downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om je HTC One SV en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen applicaties te downloaden en installeren vanaf websites die je vertrouwt.
  1. Open de browser en ga naar de website waar je de gewenste applicatie kunt downloaden.
  2. Volg de aanwijzingen op de website voor het downloaden van de applicatie.
Voordat je de gedownloade app kunt installeren, moet je de installatie van applicaties van derden op je HTC One SV toestaan met Instellingen > Beveiliging > Onbekende bronnen.
Waarschuwing: Ga na installatie van de app terug naar Instellingen > Beveiliging en wis de optie Onbekende bronnen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-sv