Gezichtsontgrendeling op je telefoon instellen

Stel gezichtsontgrendeling in als je de HTC One SV met de camera op de voorkant wilt ontgrendelen.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling > Ontgrendeling via gezichtsherkenning.
  3. Tik op Stel het in en volg de aanwijzingen op het scherm.
  4. Kies een methode voor het ontgrendelen van de back-up ingeval de telefoon je niet herkent.
  5. Tik op Telefoon blokkeren na en geef op na hoeveel tijd zonder activiteit het scherm vergrendeld moet worden.
Om gezichtsontgrendeling betrouwbaarder en veiliger te maken, kun je:
  • Op Gezichtsvergelijking verbeteren tikken om de HTC One SV er op te trainen je gezicht in verschillende situaties te herkennen, bijvoorbeeld met een bril of baard.
  • Selecteer de optie Liveness-controle waarna je gevraagd wordt om het scherm te ontgrendelen.