Een back-up maken van de gegevens op de telefoon

Uw telefoon is ingesteld voor het automatisch op de microSD-kaart maken van een back-up van bepaalde gegevens en instellingen, zoals uw bladwijzers en Wi-Fi wachtwoorden.

Uw telefoon maakt een back-up van de volgende soorten gegevens en instellingen, telkens wanneer en nieuwe toevoegingen of wijzigingen zijn:

• SMS- en MMS-berichten
  • Instellingen in de toepassing Berichten
  • Web-bladwijzers
  • Toetsenbordwoordenboek
  • Instellingen van de telefoon die onder de volgende categorieën vallen:
    • Draadloos en netwerken
    • Geluiden en weergave
    • Locatie
    • Toepassingen
    • Datum en Tijd
    • Taal en toetsenbord - alleen landinstellingen

Nadat u de fabrieksinstellingen hebt teruggezet of de software van de telefoon hebt bijgewerkt, herstart de telefoon en kunt u de op de geheugenkaart opgeslagen gegevens en instellingen terugzetten naar de telefoon.

Automatische back-up in- of uitschakelen

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Blader omlaag en tik op Privacy > Back up van mijn gegevens maken.
  3. Selecteer of wis het keuzevakje Back up van mijn gegevens maken om de automatische back-up in of uit te schakelen.