COMMUNICATIE
Accountinstellingen wijzigen
COMMUNICATIE

Accountinstellingen wijzigen

1. Tik in het beginscherm op > Mail.
  2. Ga naar de e-mailaccount die u wilt bewerken.
  3. Druk op MENU en tik op Meer > Instellingen.
  4. Kies uit de volgende opties:
    Accountinstellingen Verander de instellingen van de e-mailaccount zoals de naam, het e-mailadres, wachtwoord en beschrijving.
    Algemene instellingen Stel de lettergrootte in voor het lezen van e-mailberichten, geef een handtekening op of schakel deze in of uit, stel de account in als standaard e-mailaccount, en geef de locatie voor het opslaan van bijlagen op.
    Verzenden en ontvangen Stel de maximale bestandsgrootte voor berichten in bij het ontvangen, de frequentie voor het controleren op nieuwe berichten en op hoeveel moet worden gecontroleerd. U kunt ook instellen dat verzonden berichten naar uzelf worden ge-bcc'd.
    Meldingsinstellingen Instellingen voor e-mailwaarschuwingen
    Account verwijderen Tik om de account te verwijderen.
  5. Druk op TERUG om de instelling op te slaan.

Een e-mailaccount verwijderen

1. Ga naar de e-mailaccount die u wilt verwijderen.
  2. Druk op MENU en tik op Meer > Instellingen > Account verwijderen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-legend