APPS EN OPTIES
Wat is het verschil tussen Facebook en Facebook for HTC Sense?
APPS EN OPTIES

Wat is het verschil tussen Facebook en Facebook for HTC Sense?

In sommige toepassingen op uw telefoon zoals Camera en Foto's ziet u twee Facebook-opties in het keuzemenu als u uw foto's deelt:

Als u al aangmeld bent bij uw Facebook-account bij het voor het eerst inschakelen en instellen van de telefoon, selecteert u Facebook for HTC Sense om een of meer foto's naar die account te uploaden. Zie voor details over Facebook for HTC Sense Facebook for HTC Sense.

Met de andere optie, Facebook, opent u de toepassing Facebook. U kunt deze eveneens gebruiken om uw foto's te delen. Maar omdat Facebook for HTC Sense en de toepassing Facebook niet dezelfde aanmeldgegevens gebruiken, wordt u nogmaals gevraagd om u bij uw Facebook-account aan te melden als u de toepassing Facebook gebruikt. Met de toepassing Facebook kunt u slechts één foto tegelijk uploaden. Zie voor meer informatie over wat u met deze toepassing kunt doen De toepassing Facebook.

Tip:Als u meer dan één Facebook-account hebt, kunt u zich met de tweede account bij de toepassing Facebook aanmelden omdat de toepassing niet dezelfde aanmeldgegevens gebruikt als Facebook for HTC Sense.
 
mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
313
be-nl
61
*Voer hier commentaar in ...
htc-legend
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS