De synchronisatie instellen

U kunt HTC Sync instellen zodat het de Outlook-contacten en agenda met uw telefoon synchroniseert. Als u Outlook Express op uw computer gebruikt, kunt u alleen contacten met uw telefoon synchroniseren.

Voordat u de synchronisatie instelt, moet u controleren of HTC Sync is ingesteld om uw telefoon te herkennen. Als u dat nog niet hebt gedaan, moet u de stappen volgen in HTC Sync instellen zodat het uw telefoon herkent.
  1. Controleer op uw computer of het pictogram voor HTC Sync rechtsonder in het scherm groen is. Dat houdt in dat uw telefoon met HTC Sync is verbonden.
  2. Dubbelklik op het groene pictogram van HTC Sync op uw computer om HTC Sync te openen.
  3. Klik op Nu synchroniseren. (U kunt ook klikken op Sync Manager > Instellingen.)
  4. Klik in de wizard Synchronisatie-instellingen op Volgende.
  5. In de volgende dialoogvensters kiest u of u Outlook of Outlook Express wilt synchroniseren, u kiest het type gegevens om te synchroniseren (contacten en/of agenda) en of u ze automatisch of handmatig met uw telefoon wilt synchroniseren.
  6. Klik op Voltooien. Vervolgens synchroniseert HTC Sync uw telefoon en uw computer. Wacht tot de synchronisatie is voltooid.
  7. Klik op Sluiten als het overzicht verschijnt.