HTC Sync installeren dat is meegeleverd met de microSD-kaart
Instellingen & Services

HTC Sync installeren dat is meegeleverd met de microSD-kaart

De versie van HTC Sync op de microSD-kaart die met de telefoon is meegeleverd, kunt u installeren onder Windows 7, Windows Vista en Windows XP.

• Voor HTC Sync hebt u USB 2.0 op uw computer nodig om verbinding met uw telefoon te maken en te synchroniseren. Zie de HTC Sync software download pagina op de HTC support website voor een volledige lijst met eisen voor de computer en de software. www.htc.com/support.
  • Controleer of de microSD-kaart zich in de telefoon bevindt. U moet de HTC Sync installer van de microSD-kaart naar uw computer kopiëren.
  • Sluit eerst alle actieve programma's en tijdelijk ook uw antivirusprogramma voordat u HTC Sync installeert.
  1. Sluit de telefoon aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel. Het scherm Verbinden met PC verschijnt op de telefoon.
  2. Tik op Disk drive en vervolgens op Gereed. Uw computer behandelt uw telefoon als een verwisselbare schijf (net als andere USB-schijven).
  3. Open deze schijf op uw computer zodat u kunt zien wat er op de microSD-kaart staat.
  4. Kopieer HTCSync.exe naar uw computer.
  5. Ontkoppel de verwisselbare schijf (dus de aangesloten telefoon) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de telefoon veilig te kunnen verwijderen.
  6. Dubbelklik op uw computer op HTCSync.exe en volg de aanwijzingen op het scherm om HTC Sync te installeren.

*Voer hier commentaar in ...
htc-legend