Werken met HTC Sync

Gebruikt u ® Outlook® of Outlook® Express op uw computer? Met HTC Sync kunt u Outlook contacten en de agenda of Outlook Express contacten synchroniseren met uw telefoon. Voordat u de fabrieksinstellingen op uw telefoon terugzet of een software (ROM)-upgrade uitvoert, kunt HTC Sync ook gebruiken om een back-up van deze informatie van uw telefoon op uw computer te maken.

Dit moet u installeren en instellen om HTC Sync op uw computer te gebruiken.

1. Installeer HTC Sync. Ga hiervoor op een van de volgende manieren te werk:
  2. Verbind uw telefoon met uw computer met de meegeleverde USB-kabel en stel HTC Sync in zodat het uw telefoon herkent. Volg de stappen in HTC Sync instellen zodat het uw telefoon herkent.
  3. Selecteer de informatie die u tussen uw computer en uw telefoon wilt synchroniseren en hoe u dat wilt doen.
  4. Synchroniseer uw computer handmatig of automatisch met uw telefoon. Zie Uw telefoon synchroniseren voor de details.

Dit kunt u ook doen met HTC Sync: