Synchroniseren met een Google-account
Instellingen & Services

Synchroniseren met een Google-account

Door u aan te melden bij uw Google-account, kunt u Gmail™ en uw Google-contacten en agenda's tussen uw telefoon en het web synchroniseren. U moet u ook aanmelden bij een Google-account om Google Apps te kunnen gebruiken zoals Google Talk™ en Android Market™.

U kunt meer dan één Google-account op uw telefoon toevoegen. Maar volgende Google-accounts kunnen alleen Gmail en contacten synchroniseren. Andere Google™-diensten gebruiken alleen de eerste Google-account die u hebt toegevoegd.

Opmerking: Als u bij het eerste keer instellen van de telefoon het aanmelden bij een Google-account hebt overgeslagen, kunt u bij het gebruiken van sommige toepassingen van Google problemen ondervinden. Als deze problemen blijven terugkeren, moet u mogelijk de fabrieksinstellingen van uw telefoon terugzetten en de gegevens voor uw Google-account invullen als u de telefoon opnieuw instelt. Zie voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen Fabrieksinstellingen terugzetten (harde reset).
  1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Accounts & synchronisatie-instellingen.
  2. Tik op Account toevoegen > Google.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij een account of om een nieuwe account te maken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-legend