De beltoon veranderen
AAN DE SLAG

De beltoon veranderen

Maak een keuze uit de beschikbare beltonen op uw telefoon. U kunt ook beltonen of songs kopiëren of downloaden naar de geheugenkaart van uw telefoon en er een als beltoon kiezen. Zie Kopiëren naar en vanaf de geheugenkaart als u wilt weten hoe u bestanden naar uw geheugenkaart kopieert.

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Personaliseren > Standaard beltoon.
  3. Tik op de beltoon die u wilt gebruiken. De beltoon wordt kort afgespeeld wanneer u deze selecteert.
  4. Tik op OK.

*Voer hier commentaar in ...
htc-legend