Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren
AAN DE SLAG

Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren

1. Sluit de telefoon aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Tik in het scherm Verbinden met pc op je telefoon, tik op Diskdrive en tik op Gereed. Uw computer herkent de aangesloten telefoon als een verwisselbare schijf.
  3. Ga naar deze verwisselbare schijf toe en open hem.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Kopieer de bestanden vanaf de computer naar de basismap op de geheugenkaart van de telefoon.
    • Kopieer de bestanden vanaf de geheugenkaart van de telefoon naar een map op uw computer of naar het bureaublad van uw computer.
  5. Na het kopiëren van de bestanden ontkoppelt u de verwisselbare schijf (dus de aangesloten telefoon) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de telefoon veilig te kunnen verwijderen.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Ontkoppel de telefoon van de computer.
    • Als u wilt dat de telefoon verbonden blijft met de computer maar dat deze ook toegang heeft tot de geheugenkaart, opent u het meldingenscherm waarin u op Diskdrive tikt, u selecteert een andere optie dan Diskdrive en u klikt op Gereed.

*Voer hier commentaar in ...
htc-legend