De levensduur van de batterij optimaliseren
Instellingen & Services

De levensduur van de batterij optimaliseren

U kunt de HTC Flyer instellen op automatisch naar de energiespaarmodus gaan als de batterij een bepaald niveau bereikt.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Uitschakelen.
  3. Schakel het selectievakje Energiebesparing inschakelen in.
  4. Tik op Schakel energiebesparing in op en selecteer wanneer u de energiebesparingsmodus wilt inschakelen.
  5. Tik op Instellingen energiebesparing en stel het gedrag van de HTC Flyer in als deze overschakelt naar de energiebesparingsmodus.

Het energiegebruik van toepassingen controleren

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Info over tablet > Batterij > Batterijgebruik.

Naar de slaapmodus gaan van de HTC Flyer plannen

Stel de planning voor de slaapmodus op de HTC Flyer in zodat hij niet teveel batterijvermogen gebruikt als hij 's nachts niet is aangesloten.
Belangrijk: In tegenstelling tot de gebruikelijke slaapmodus waarbij u de AAN/UIT-knop indrukt om de schermweergave uit te schakelen, schakelt een geplande slaapmodus de Wi-Fi en gegevensverbindingen uit tijdens de door u ingestelde slaapmodus .
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Uitschakelen.
  3. Selecteer Slaapmodus inschakelen en geef de begin- en eindtijd voor de slappmodus in.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer