Invoerinstellingen aanpassen
Instellingen & Services

Invoerinstellingen aanpassen

Open de Touchinvoerinstellingen op een van de volgende wijzen:
  • Tik op het schermtoetsenbord op de taaltoets (bijvoorbeeld als u op dit moment het Engelse schermtoetsenbord gebruikt). Tik vervolgens in het optiemenu Internationaal toetsenbord op Instellingen.
  • Tik in het beginscherm op > Instellingen > Taal en invoer > Invoermethodes instellen. Tik onder Touch-invoer op Instellingen.
Internationaal toetsenbord Voeg talen toe aan de lijst met talen voor het schermtoetsenbord of verwijder ze hier uit.
Tweetalig voorspellen Selecteer een tweede toetsenbordtaal.
Tekstinvoer
  • Schakel voorspellende tekst en spellingscorrectie in of uit.
  • Hoorbare of trillingsfeedback bij het typen inschakelen.
Overtrektoetsenbord Schakel Trace keyboard in en stel de opties in voor het invoeren van tekst.
Persoonlijk woordenboek Voeg woorden toe in het voorspellende tekstwoordenboek, bewerk ze of verwijder ze.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer