Het schermtoetsenbord gebruiken

Als u een programma start of een veld selecteert waarin tekst of cijfers nodig zijn, komt het schermtoetsenbord beschikbaar. Tik op of als u klaar bent met het typen van de tekst om het schermtoetsenbord te sluiten.

Tekst invoeren

Gebruik de volgende toetsen bij het invoeren van tekst met het schermtoetsenbord:
  • Toets het telefoonnummer met behulp van de toetsen in.
  • Houd een lettertoets ingedrukt om de tekens of accenten weer te geven die daaraan gekoppeld zijn (indien aanwezig).
Shift-toets. Tik hierop om een hoofdletter in te voeren. Tik hier twee keer op om hoofdlettervergrendeling in te schakelen.
Tik om naar het symbooltoetsenbord te gaan.
Enter-toets. Tik hierop voor een nieuwe regel.
Backspace-toets. Tik hierop om het vorige teken te verwijderen.
Taal-toets. De toets die u ziet, is afhankelijk van de toetsenbordtaal die u op dit moment gebruikt.
  • Tik hierop om naar een andere taal te schakelen. U kunt ook opties voor het schermtoetsenbord instellen.
  • Houd dit ingedrukt om tekst in te voeren door te spreken, op de meeste plekken waar u tekst met het schermtoetsenbord kunt invoeren.
Tik hierop om het schermtoetsenbord te verbergen.

Meerdere toetsenbordtalen inschakelen

Als op uw HTC Flyer meerdere toetsenbordtalen beschikbaar zijn, kunt u kiezen welke talen u in het schermtoetsenbord wilt inschakelen zodat u naar deze talen kunt schakelen en ze gebruiken om tekst in te voeren.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Taal en invoer > Invoermethodes instellen.
  3. Tik onder Touch-invoer op Instellingen > Internationaal toetsenbord.
  4. Selecteer de gewenste taal.
    Opmerking: Welke talen beschikbaar zijn, is afhankelijk van waar u de HTC Flyer hebt gekocht.