Kaarten downloaden of diensten kopen
Instellingen & Services

Kaarten downloaden of diensten kopen

U kunt gratis kaarten downloaden of premium-diensten kopen zoals navigatie, flitspaal, en nauwkeurige gesproken aanwijzingen.
  1. Klik in het apparaatvenster op Locations en klik op de knop Aan.
  2. Klik op Meer kaarten en licenties ophalen.
  3. Klik links in het venster Navigatiewinkel op het type inhoud dat u wilt downloaden en selecteer een land.
  4. Onder de sectie Aanvullende kaartopties kunt u een of meer navigatieproducten kiezen die u wilt downloaden of kopen. Als u navigatieproducten koopt, moet u ook rekening houden met de duur van de licentie voor het gebruik van het gedownloade materiaal.
  5. Klik op Aan winkelwagentje toevoegen .

Producten of licenties afrekenen

1. Klik op Winkelwagentje om uw winkelwagentje te bekijken.
  2. Bekijk welke onderdelen u hebt geselecteerd en het totale aankoopbedrag.
  3. Klik op Afrekenen.
  4. Typ het e-mailadres en de factuurgegevens (als u een premium navigatieproduct hebt geselecteerd).
  5. Lees de overeenkomst en klik op Ik ga akkoord met de voorwaarden om door te gaan.
  6. Klik op Aankoop bekijken en inspecteer een laatste keer de lijst van de zaken die u hebt geselecteerd, uw e-mailadres en uw factuurgegevens.
  7. Klik op Bevestigen en downloaden als alles correct is. De voortgang van het downloaden van de geselecteerde kaarten wordt in het scherm Apparaat weergegeven.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer