De synchronisatie instellen

U kunt de soorten bestanden en informatie kiezen die u tussen uw HTC Flyer en computer wilt synchroniseren.

Synchronisatieopties voor Muziek instellen

Zet de nummers die u op uw computer afspeelt over naar uw HTC Flyer. Als u in iTunes of Windows Media Player afspeellijsten hebt gemaakt, kunt u deze ook synchroniseren zodat u daar onderweg van kunt genieten.
Opmerking: U kunt audiobestanden met de volgende indelingen synchroniseren: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, en *.wma.
  1. Klik in het apparaatvenster op Muziek en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Muziek inschakelen betekent dat u deze categorie telkens opnieuw wilt opnemen bij het synchroniseren van uw computer met de HTC Flyer.
  2. Selecteer Muziekbestanden synchroniseren van en klik op Toevoegen.
  3. Selecteer de map die uw audiobestanden bevat en klik op OK.
  4. Selecteer Muziekbestanden synchroniseren in iTunes en Windows Media Player als u één van deze softwares op uw computer gebruikt en kies de afspeellijsten die u op de HTC Flyer wilt synchroniseren.

Synchronisatieopties voor Galerij instellen

U kunt automatisch foto's en video's synchroniseren tussen de HTC Flyer en een computer.
Opmerking: U kunt foto's en video's met de volgende indelingen synchroniseren:
  • Foto's: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, en *.png.
  • Video's: *.3gp, *.3g2, *.mp4, en *.wmv.
  1. Klik in het apparaatvenster op Galerij en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Galerij inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Flyer wilt opnemen.
  2. Selecteer Met het apparaat gemaakte foto's naar de pc kopiëren om automatisch de foto's van uw camera tijdens de synchronisatie naar de computer te kopiëren. Foto's en video's van de HTC Flyer worden opgeslagen in de map \Mijn Foto's\Device Camera Shots op uw computer.
  3. Selecteer Foto's en video's op de pc synchroniseren uit en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer de map die uw multimediabestanden bevat en klik op OK. Alle aan deze map toegevoegde ondersteunde foto- en videobestanden worden tijdens de synchronisatie naar de HTC Flyer gekopieerd.

Synchronisatieopties voor Agenda instellen

De HTC Flyer kan afspraken en evenementen met uw agenda synchroniseren in Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 of Outlook 2007) of Windows Agenda.
  1. Klik in het apparaatvenster op Agenda en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Agenda inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Flyer wilt opnemen.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u de agenda wilt synchroniseren.
  3. Kies vanaf welk punt u de synchronisatie van de agenda wilt starten.
  4. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC Flyer en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
Opmerking: Alleen de agendavelden die op de HTC Flyer ondersteund worden, worden gesynchroniseerd.

Synchronisatieopties voor Contacten instellen

Synchroniseer contacten op de HTC Flyer met uw Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 of Outlook 2007), Outlook Express of Windows Contacten op uw computer.

Als u contacten vanaf uw SIM-kaart wilt synchroniseren, moet u deze eerst naar de HTC Flyer opslag importeren.

1. Klik in het apparaatvenster op Mensen en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Contacten inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Flyer wilt opnemen.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u uw contacten wilt synchroniseren.
  3. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC Flyer en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
Opmerking: Alleen de contactvelden die op de HTC Flyer ondersteund worden, worden gesynchroniseerd.

Synchronisatieopties voor Bladwijzers instellen

Synchroniseer bladwijzers van de browser tussen de HTC Flyer en een computer.
Belangrijk: Als u Google Chrome of Firefox Internet browser gebruikt en u hebt ervoor gekozen om deze te synchroniseren met de HTC Flyer, moet u eerst alle browservernster sluiten voodat u gaat synchroniseren.
  1. Maak met uw favoriete webbrowser op uw computer een map favorieten met de naam HTC bookmarks. Zorg er voor dat u uw favoriete bladwijzers in deze map opslaat zodat u ze met uw HTC Flyer kunt synchroniseren.
  2. Klik op HTC Syncop het apparaatvenster, klik op Bladwijzers en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Bladwijzers inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Flyer wilt opnemen.
  3. Selecteer de webbrowser die de bladwijzers bevat om met uw HTC Flyer te synchroniseren.
Opmerking: Als conflicterende informatie is gevonden op zowel de HTC Flyer als de computer, bewaart HTC Sync de informatie van de computer.

Synchronisatieopties voor Documenten instellen

U kunt bestanden en documenten van uw computer met de HTC Flyer synchroniseren. U kunt ook e-mailbijlagen met de computer synchroniseren die zijn opgeslagen op de HTC Flyer.
Opmerking:
  • Om een document op uw HTC Flyer te openen, moet u over de passende toepassing beschikken.
  • Om e-mailbijlagen met uw computer te synchroniseren die op de HTC Flyer zijn opgeslagen, moet u een Exchange ActiveSync of POP3/IMAP e-mailaccount instellen in de toepassingMail op de HTC Flyer.
  1. Klik in het apparaatvenster op Documenten en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Documenten inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Flyer wilt opnemen.
  2. Selecteer om e-maildocumenten te synchroniseren die zijn opgeslagen op de HTC Flyer de optie Alle gedownloade maildocumenten naar pc synchroniseren.
  3. Selecteer PC-documenten synchroniseren met en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer een map die de documenten bevat welke u met uw HTC Flyer wilt synchroniseren en klik op OK.
E-mailbijlagen worden opgeslagen in de map \Mijn documenten.

Synchronisatieopties voor Locations instellen

Voordat u op reis gaat naar een andere stad of een ander land, kunt u met HTC Sync de nodige kaarten downloaden op uw computer en ze vervolgens naar uw HTC Flyer synchroniseren. U kunt ook licenties kopen voor andere nuttige gegevens zoals routebeschrijvingen bij rijden en lopen, kaartweergaven voor camera's, enzovoort.
  1. Klik in het apparaatvenster op Locations en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Locaties inschakelen betekent dat u deze categorie telkens opnieuw wilt opnemen bij het synchroniseren van uw computer met de HTC Flyer.
  2. Selecteer en download kaarten en aanvullende opties. Zie Kaarten downloaden of diensten kopen als u hier meer over wilt weten.
  3. Nadat u onderdelen naar de computer hebt gedownload, verschijnen ze in de lijst Locations. Daarna kunt u kiezen of u alle kaarten en licenties wilt synchroniseren of alleen de geselecteerde onderdelen.