HTC Sync instellen om de HTC Flyer te herkennen.

1. Sluit de HTC Flyer op uw computer aan met de meegeleverde USB kabel.
  2. Als de HTC Flyer u vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tikt u op HTC Sync en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync de HTC Flyer herkent.
  3. Voer in het scherm Apparaat instellen een naam in voor de HTC Flyer.
  4. Tik op Opslaan. Vervolgens verschijnt het venster Apparaat.
Tip: Als u later de naam van de HTC Flyer wilt wijzigen, klikt u op Overzicht > Apparaat instellen.