HTC Sync installeren
Instellingen & Services

HTC Sync installeren

Opmerking:
  • Voor HTC Sync hebt u USB 2.0 op uw computer nodig om verbinding met de HTC Flyer te maken en te synchroniseren.
  • Sluit eerst alle actieve programma's en tijdelijk ook uw antivirusprogramma voordat u HTC Sync installeert.
Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Controleer en kopieer het installatieprogramma voor HTC Sync van de geheugenkaart (indien beschikbaar) en installeer het op de computer.
  • Download de HTC Sync software voor het HTC Flyer van onze support website (www.htc.com/support/) en installeer het op uw computer.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer