Een PDF bekijken

Gebruik PDF Viewer om PDF-bestanden te lezen die u naar de HTC Flyer hebt gedownload of gekopieerd.
  1. Tik in het beginscherm op > PDF Viewer
  2. Zoek in het scherm Bestand openen naar het bestand dat u wilt bekijken en tik daar op.
  3. Schuif omhoog en omlaag over het scherm om te pannen of om door de pagina's van het bestand te bladeren.
  4. Spreid uw duim en wijsvinger uit of breng ze naar elkaar toe over de pagina om in of uit te zoomen.
  5. Tik op en tik op een van de volgende:
    Openen Een ander PDF-bestand openen
    Opslaan/Opslaan als Sla opmerkingen op die u met de tabletpen op het PDF-bestand hebt geschreven.
    Afdrukken Druk het PDF-bestand af.
    Delen Voeg het PDF-bestand aan een e-mail toe of stuur het via Bluetooth.