Berichtopties instellen

Druk in het scherm Alle berichten op en tik op Instellingen.
Meldingen
  • Ontvang een melding in de statusbalk en stel de HTC Flyer in op trillen of een geluid afspelen als een bericht binnenkomt of als het verzenden van een bericht mislukt is, en selecteer een meldingsgeluid.
  • Staat toe dat uw HTC Flyer pop-upberichten op het scherm weergeeft als berichten al dan niet met succes zijn verzonden, of schakel deze optie uit.
Tekstberichten (SMS)
  • Een rapport ontvangen over de bezorgingsstatus van uw bericht.
  • Bekijk of wijzig het nummer van het servicecentrum. (Aanbevolen wordt om het nummer niet te wijzigen omdat dit problemen kan opleveren bij het ontvangen en verzenden van berichten.)
  • Bekijk of verwijder SMS-berichten die op uw SIM-kaart zijn opgeslagen, of kopieer berichten van de SIM-kaart naar het apparaatgeheugen.
Multimediaberichten (MMS)
  • Een rapport ontvangen over de bezorgingsstatus van uw bericht.
  • Een rapport ontvangen of elke ontvanger het bericht heeft gelezen of het zonder te lezen heeft verwijderd.
  • Download automatisch complete MMS-berichten inclusief de berichttekst en bijlagen in uw service-gebied en tijdens roaming.
  • Stel de berichtprioriteit en de maximale bestandsgrootte van MMS-berichten in. Als de grootte van het MMS-bericht wordt overschreden, wordt het bericht niet verzonden.
Algemeen
  • Zoek in de geschiedenis van verzonden berichten, de gespreksgeschiedenis en de e-mailadressen van opgeslagen contacten en geef dit weer als u ontvangers aan een bericht toevoegt.
  • Kies het maximale aantal SMS- of MMS-berichten om in elke conversatie op te slaan (met uitzondering van vergrendelde berichten) en schakel automatisch verwijderen van onvergrendelde oudere berichten in als de ingestelde limieten bereikt zijn.
  • Stuur ontvangen SMS- en MMS-berichten naar een ander telefoonnummer of e-mailadres door. (Dit kan extra kosten van uw mobiele aanbieder opleveren.)