Een bericht lezen en beantwoorden

Een bericht lezen en beantwoorden

Afhankelijk van de meldingsinstellingen speelt de HTC Flyer een geluid af, trilt hij of geeft hij het bericht kort weer in de statusbalk wanneer u een nieuw e-mailbericht ontvangt. In de statusbalk verschijnt een pictogram voor een nieuw bericht .
 1. Zo kunt u een bericht openen en beantwoorden:
  • Tik op de statusbalk en schuif met uw vinger omlaag over het scherm om het meldingenvenster te openen. Tik vervolgens op de melding voor het nieuwe bericht.
  • Open de toepassing Berichten om het bericht te openen en lezen.
 2. Tijdens het lezen van het bericht kunt u:
  Met een SMS antwoorden Tik in het tekstvak dat de tekst Tekst toevoegen bevat, typ uw bericht en tik op Verzenden.
  Met een MMS antwoorden Tik in het tekstvak dat de tekst Tekst toevoegen bevat, typ uw bericht, tik op om een bijlage voor het bericht te selecteren en tik op Verzenden.
  Een telefoonnummer in het bericht bellen of opslaan Tik op het telefoonnummer en kies of u een SMS wilt sturen of dit opslaan voor een contact.
  Een koppeling in een bericht openen Open de koppeling om deze in de webbrowser te openen.
  Een bericht sturen naar een e-mailadres dat in het bericht is opgenomen, of dit opslaan Tik op het e-mailadres. Kies of u een e-mail of een MMS wilt sturen of dat u het e-mailadres in uw contacten wilt opslaan.
  Kies wat u met het bericht wilt doen. Tik op een bericht om het optiemenu te openen en kies wat u met het bericht wilt doen, zoals doorsturen, berichtdetails bekijken, delen, enzovoort.

Antwoord naar een ander telefoonnummer van de contact sturen

Als voor een contact meerdere telefoonnummers op uw HTC Flyer zijn opgeslagen, ziet u het specifieke telefoonnummer dat gebruikt is in het bericht. Er staat ook een vette letter voor het telefoonnummer om het nummertype aan te duiden (bijvoorbeeld M betekent Mobiel).

Vergeet niet dat uw antwoord wordt gezonden naar het telefoonnummer van het laatste bericht dat u van deze contact hebt ontvangen.

 1. Tik in het scherm Alle berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
 2. Tik in het vak met de tekst Tekst toevoegen en typ het antwoord.
 3. Druk op en tik op Telefoonnummer van ontvanger (of op Meer Telefoonnummer van ontvanger) .
 4. Selecteer een ander nummer van deze contact en tik op OK.
0 mensen vonden dit bruikbaar