Kalender-instellingen wijzigen
APPS EN OPTIES

Kalender-instellingen wijzigen

U kunt de instellingen van Kalender aanpassen om aan te geven hoe deze gebeurtenissen moet weergeven en hoe u van komende gebeurtenissen op de hoogte wordt gebracht.
Tik in een willekeurige Kalender-weergave op > Instellingen.

Instellingen voor Kalender-weergave

Starten in Kies de standaardweergave die getoond moet worden bij het openen van de Kalender.
Dagweergaven Kies of u de dagweergave in de vorm van een lijst met gebeurtenissen of een lijst met tijden wilt tonen.
Eerste dag van de week Stel de weergaven Maand en Week in om op een zondag of een maandag te beginnen.
Weer opnemen Klik in dit keuzevakje als u weersinformatie in de lijst met gebeurtenissen in de dagweergave wilt zien.
Stad Als het weer is opgenomen, toont de weergave Dag standaard het weer van de huidige locatie. U kunt echter ook het weer in een andere stad laten weergeven.

Herinneringsinstellingen

Alle agenda's Selecteer dit keuzevakje om dezelfde instellingen voor herinneringen voor alle soorten agenda's te gebruiken. Als u dit keuzevakje wist, kunt u voor elke agenda eigen instellingen opgeven.
Alarmtonen en meldingen instellen Geef op dat een herinnering een alarm moet openen of u een melding sturen, of schakel meldingen van gebeurtenissen uit van de HTC Flyer.
Standaard herinneringstijd Kies hoe lang voor een gebeurtenis u wilt worden gewaarschuwd.
Beltoon selecteren Selecteer een beltoon die moet klinken als u een herinnering ontvangt.
Afgewezen gebeurtenissen verbergen Kies of u gebeurtenissen wilt verbergen of weergeven waarvoor u uitnodigingen hebt afgewezen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer