Facebook voor HTC Sense

Facebook voor HTC Sense

Als u zich hebt aangemeld bij uw Facebook-account toe u de HTC Flyer de eerste keer hebt ingeschakeld en ingesteld, betekent dit dat uw Facebook-account is gekoppeld aan Facebook voor HTC Sense op de HTC Flyer.

Met Facebook voor HTC Sensekunt u:

 • al uw Facebook-contacten en hun instant statusupdates in Contacten bekijken.

  Als u in het tabblad Allen op een contact tikt, schuift u naar de tab Updates en gebeurtenissen om updates online te bekijken zoals geplaatste statusberichten, uploads, en profielwijzigingen.

  Als een bericht over de verjaardag van de contactpersoon verschijnt, kunt u daar op tikken om een felicitatie te sturen.

 • Facebook-foto's rechtstreeks in de toepassing Galerij bekijken.

  U kunt ook een of meer foto's naar Facebook uploaden en ze taggen en bijschriften toevoegen.

  Als u de albums van een Facebook-vriend bekijkt, kunt u ook een koppeling naar een specifiek album delen of commentaar geven op de foto's in een album.

 • De Facebook status-updates van uw vrienden in Friend Stream controleren.
 • Voeg uw Facebook-gebeurtenissen en de verjaardagen van uw vrienden toe aan de toepassing Kalender.
Opmerking: Als u de Facebook toepassing hebt (voorgeïnstalleerd of gedownload van Android Market), wordt u bij aanmelden bij Facebook voor HTC Sense niet aangemeld voor de toepassing Facebook en omgekeerd. Deze twee delen niet dezelfde aanmeldingsgegevens. Als u voor beide dezelfde Facebook-account wilt gebruiken, moet u zich met dezelfde aanmeldingsgegevens bij beide aanmelden.
0 mensen vonden dit bruikbaar