Een account voor een sociaal netwerk toevoegen
Instellingen & Services

Een account voor een sociaal netwerk toevoegen

Hebt u het aanmelden bij uw sociale netwerkaccounts (zoals Facebook, Twitter, of Flickr) overgeslagen toen u de HTC Flyer voor het eerst inschakelde en instelde? U kunt deze accounts nog steeds toevoegen.

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Accounts en synchroniseren.
  3. Tik op en tik op het type account dat u wilt toevoegen.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gegevens voor de account op te geven.
Uw sociale netwerkaccount wordt toegevoegd aan de lijst in het scherm Accounts en synchronisatie. Afhankelijk van de instellingen van de account is het mogelijk dat de nieuwe account direct met uw HTC Flyer synchroniseert.

*Voer hier commentaar in ...
htc-flyer
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-accounts_sync-add_social_network_account